Dressoirs

Dressoirs en Kasten

Welkom

Een dressoir is een lage brede kast die meestal in de woonkamer gebruikt wordt. Deze kast heeft als eerste een opbergfunctie maar het decoratieve karakter is misschien net zo belangrijk. Een dressoir is een belangrijk deel van het interieur en dient daarom heel zorgvuldig te worden uitgekozen. U kan er voor kiezen om het dressoir te nemen uit dezelfde meubelserie van bijvoorbeeld de salontafel, bijzettafel, andere kasten en misschien het Tv-Meubel of U kiest een ander dressoir uit maar die wel naadloos aansluit bij de stijl en kleur van de woninginrichting. Een dressoir wordt tevens gebruikt om kleinere decoratieve woonaccessoires op te plaatsen. Denkt U maar eens aan een aantal leuke fotolijsten maar ook een schaal en een vaas zijn vaak te vinden op een dressoir.

Dressoir Seattle

(53)Hier ziet U een sfeervolle Kare-Design designkast gemaakt van gelakt eikenhout en staal.Een deel van de kast heeft een beton-look en dat komt ook aardig overeen met het gewicht want deze prachtig afgewerkte kast weegt maar liefst bijna honderd kilo.

naar de website

Dressoir Elma

(06)Dit is dressoir Elma uit de collectie van het Spaanse meubelmerk LaForma. Het is een metalen kast met een koperkleur afwerking.

naar de website

Dressoir Limbo

(53)Dressoir Limbo van het bijzondere Zuid Duitse woonmerk Kare Design is gemaakt van gerecycled vervaagd hout met oude blauwe verfresten en andere ouderlijke effecten.Het onderstel is gemaakt van Gepoedercoat metaal.Dit dressoir met vier deuren is tevens verkrijgbaar in een kleinere versie met twee deuren.

naar de website

Dressoir Napoli

(06)Dressoir Napoli is een dressoir van het merk Tower Living en heeft een landelijke uitstraling.Het dressoir is ruim voorzien van opberglades, opbergruimtes en een aantal vakken waar sfeervolle rotan manden in zijn geplaatst.Het massief teakhouten dressoir is wit van kleur met een bruin bovenblad.

naar de website

Dressoir Florence

(06)Dressoir Florence is een dressoir welke is vervaardigd van verouderd grenenhout met een vintage afwerking.Het is een mooi en opvallend dressoir met vier deuren en vijf opberglades.Het front van de kast is mooi en apart afgewerkt met diverse applicaties.Het beslag van deuren en lades is van zwart gelakt metaal.

naar de website

Dressoir Corona

(06)Dressoir Corona is een Tower Living Dressoir met zes lades en twee deuren waarachter een ruime opbergruimte aanwezig is.Dit mooie afgewerkte dressoir is vervaardigd uit massief teakhout.De afmeting is 180 centimeter.

naar de website

Dressoir Strong

(06)Dressoir Strong is een stoer dressoir van het meubelmerk Brix.Het is een robuust exemplaar welke is vervaardigd uit massief acaciahout en twee metalen staanders aan de zijkanten.De handgrepen van de deuren en lades zijn eveneens van metaal.Combineer dit dressoir in uw interieur met andere Brix meubels uit de serie Strong voor een mooi en compleet resultaat in uw woonkamer.

naar de website

Retro Vintage

(06)Dit robuuste retro vintage meubel is van het Oer Nederlandse Woonmerk Eleonora.Zoals bekend gebruik dit duurzame meubelmerk zoveel mogelijk gebruik van oude gerecyclede materialen.Ook dit dressoir is vervaardigd uit gerecycled Indonesisch hardhout afkomstig van gesloopte vissersboten.

naar de website

Dressoir Riverboat

(06)Dressoir Riverboat is een kast van het meubelmerk Artistiq. Het dressoir is geheel met de hand op maat gemaakt en daar is sloophout voor gebruikt afkomstig oude Indonesische vissersboten.Let eens op de oude verfresten op het sloophout.

naar de website

Dressoir Alhambra

(53)Dressoir Alahambra is een netjes afgewerkt dressoir met vier grote opberglades.Het is een Kare-Design dressoir met een retro uitstraling.Dit mooie kastje is gemaakt van hout en de knopjes zijn van metaal.

naar de website

Dressoir Wouter

(06)Dressoir Wouter is een prachtig meubelstuk van het merk Tower-Living.Het dressoir is vervaardigd van verouderd grenen met een extra vintage afwerking.De verroeste stalen poten geven dit meubel nog een extra bijzondere uitstraling.

naar de website

Interstil Connect

(06)Het dressoir uit de serie connect van het meubelmerk Interstil is een netjes afgewerkte stijlvol dressoir met een eiken-fineer afwerking.De zwart metalen pootjes passen perfect bij de eiken kleur.

naar de website

X Factory Dressoir

(53)Een klein maar zeer mooi afgewerkt Kare-Design dressoir uit de meubelserie X Factory. Het is een kastje gemaakt van hout en metaal.De kast wordt regelmatig gebruikt als hal-kastje wat natuurlijk makkelijk kan met deze afmeting.

naar de website

TV Kast Amanda

(06) TV-Kast Amanda is een stoere robuuste TV-Kast van het woonmerk Tower-Living. De kast is gemaakt van verouderd massief grenen en daarna hand-geschilderd.De ruime kast is verder voorzien van een aantal opberglades en andere opbergruimtes waar veel spullen in opgeruimd kunnen worden.Combineer deze Tower-Living TV-Kast met andere meubels uit dezelfde serie en U krijgt een hele mooi ingerichte woonkamer.

naar de website

TV Meubel Napoli

(06)TV-Meubel Napoli is net als het Dressoir Napoli dressoir Napoli van het meubelmerk Tower Living.De meubelserie Napoli bestaat uit sfeervolle stevige witte houten kasten met een landelijk uiterlijk.Soms worden de meubels voorzien van rieten of rotan manden die in de open opbergruimtes worden geplaatst.De gehele Napoli serie van Tower Living kunt U online bestellen bij de meubelspecialist Meubelpartner.nl

naar de website

d-Bhodi TV-Kast

(53)Het bijzondere van deze d-Bodhi TV kast is dat deze niet op poten maar op wieltjes staat.De kast is hierdoor makkelijk te verplaatsen.Het is een TV-Kast die gemaakt is van gerecycled teakhout.Verder is de kast voorzien van drie opbergvakken en drie opberglades. d-Bodhi is een duurzaam meubelmerk die voor de vervaardiging van haar meubels zoveel mogelijk gerecyclede materialen gebruikt.

naar de website

Dressoir Oxford

(06)Een leuk model Eleonora dressoir gemaakt van massief mangohout.De kas van 140 centimeter breed heeft twee deuren die prachtig bewerkt zijn en een opbergruimte aan de rechterzijde.De vier schuine poten geven de kast een Scandinavische look.

naar de website

Dressoir Stam

(06)Dressoir Stam is een dressoir van het woonmerk LifestyleFurn welke vervaardigd is van massief acaciahout en voorzien is van een metalen frame.Het is een opvallend robuust meubelstuk met zes grote opberglades.Het dressoir heeft tevens een extra verhoogd bovenblad.

naar de website

Dressoir Meety

(06)Dressoir Meety is een dressoir van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma. De meubels en woonaccessoires van dit succesvolle woonmerk zijn inmiddels wereldwijd te vinden bij de betere woninginrichting winkels.LaForma gebruikt voor de vervaardiging van hun meubels zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen.Het Spaanse woonmerk staat dan ook bekend als duurzaam.Verder zijn de meubels van LaForma ook lekker betaalbaar.

naar de website

Dressoir Palermo

(06)Dressoir Palermo is een oude witte kast met een bruin teakhouten bovenblad.De kast heeft twee deuren en aan elke zijde vijf opberglades waarbij het opvalt dat het middelste gedeelte dieper is dan de zijkanten.Hierdoor heeft de kast een afwijkende aparte vorm.De zwart metalen handgrepen van de lades komen perfect uit op de witte achtergrond.

naar de website

Dressoir Daan

(06)Dressoir Daan is een twee meter grote zeer opvallende kast met vier deuren en vijf opbergruimtes waar vijf rotan opbergmanden in zijn geplaatst.De kast is gemaakt van verouderd massief grenen welke met de hand is beschilderd.De vier deuren hebben een verticale plankenstructuur.

naar de website

Dressoir Collin

(06)Dressoir Collin is een netjes afgewerkt LaForma dressoir met negen opberglades.Het mooie aan dit dressoir of ladekastje is dat de frontjes van de lades allemaal een andere kleur en andere vorm handgreep hebben.Behalve in de woonkamer wordt dit kastje ook vaak in de slaapkamer of hal gebruikt.

naar de website

Eleonora Iron

(06)Dit stoere Eleonora dressoir uit de meubelserie Iron is gemaakt van uit de combinatie massief acaciahout met zwart gelakt metaal.

naar de website

Dressoir Palermo

(06)Hier ziet U een dressoir uit de meubelserie Palermo van het woonmerk Tower-Living.Het is een twee meter breed dressoir met een verouderd teakhouten bovenblad en een wit onderstel.De kast heeft vier deuren met metalen knoppen.

naar de website

Dressoir Miami

(06)Dressoir Miami is een opbergkast gemaakt van oud hergebruikt hardhout waar de gebruikerssporen en oude verfsporen het dressoir een apart uiterlijk doen geven.Uiteraard is in dit geval elk exemplaar uniek omdat er steeds weer gebruik wordt gemaakt van andere stukken hergebruikt hout.

naar de website

Dressoir Duld Range

(53)Dit prachtige en robuuste dressoir is van het bijzondere Duitse Woonmerk Kare Design. Het is een dressoir met een stalen frame waardoor deze kast maar liefst 74 kilo weegt.De frontjes van de deuren en lades zijn op een aparte prachtige manier bewerkt waardoor de kast een extra bijzonder uiterlijk heeft.

naar de website

Brix Boston

(06)Dressoir Boston van het meubelmerk Brix is een groot en robuust dressoir van meer dan twee meter breed.Het is een ruw afgewerkt massief teakhouten dressoir met twee deuren en vier lades.Op de deuren en de lades zijn geen handgrepen aangebracht.

naar de website

Dressoir Potenza

(06)Het meest opvallende aan dit stoere dressoir is natuurlijk het robuuste zwart metalen onderstel.Het is een type en vorm onderstel wat men normaal niet zo snel tegenkomt onder een kast.Verder is het dressoir vervaardigd van gerecycled teakhout met verticaal aangebracht metalen handgrepen aan de vier deuren.

naar de website

Dressoir Kluis

(06)Een dressoir van het merk Eleonora met het uiterlijk van een kluis.Het is een dressoir die geheel van metaal is gemaakt en een breedte hebt van 120 centimeter.Behalve als dressoir kan deze kast ook als hal-kastje gebruikt worden.

naar de website

Eleonora Industrieel

(06)Een stoer en robuust Eleonora dressoir met een industrieel uiterlijk.Het is een metalen kast met een dik massief houten bovenblad.De zes lades zijn voorzien van dubbele handgrepen.Het dressoir is twee meter breed.

naar de website

TV Meubel Strong

(06)TV meubel strong komt net als dressoir strong uit de collectie van het woonmerk BRIX. Het dressoir en de TV meubels passen perfect naast elkaar en hebben dan ook dezelfde uitstraling.Combineer deze twee meubelstukken eventueel met andere meubels uit de Strong serie voor een mooi en perfect resultaat in uw interieur.

naar de website

Dressoir Rift

(06)Een dressoir van het meubelmerk Lifestylefurn uit de serie Rifts is een anderhalve meter brede dressoir gemaakt van massief mangohout met een patine finish waardoor het hout niet overal dezelfde kleur heeft.Hierdoor is er een mooie vintage look ontstaan.De combinatie met gerecycled metaal maakt dit dressoir helemaal compleet.De designer heeft met dit model gekozen om voor de opbergvakken geen deuren te plaatsen.

naar de website

Puro Butterfly

(53)Dit leuke Kare-Desgn kastje uit de meubelserie Puro is gemaakt van mangohout.De negen lades zijn niet recht boven elkaar aangebracht.Het is echt een bijzonder model kastje die in elke ruimte van de woning gebruikt kan worden.

naar de website

Dressoir met Manden

(06)U ziet hier een Massief Paulownia Houten dressoir met greywash afwerking.Het is een dressoir van het bekende Belgische woonmerk J-Line. De designer heeft er deze keer voor gekozen de deuren te vervangen door zes rotan opbergmanden.De handgrepen van de twee opberglades zijn van metaal.

naar de website

Kare-Design

(53)Een heel erg leuk en opvallend Kare-Design dressoir of ladekastje uit de serie Fun Factory. Het is vooral een kleurrijk kastje met een wat afwijkend model.Het kastje is gemaakt van de combinatie MDF en gelakt metaal.

naar de website

Dressoir Quatre

(06)Dressoir Quatre is een LaForma dressoir gemaakt van de combinatie MDF en essenhout. LaForma is een bekend en succesvol Spaans meubelmerk.

naar de website

Dressoir BoHo

(06)Dressoir BoHo is een kastje met twee deuren van het Belgische woonmerk J-Line. De deurtjes van dit kastje zijn op een prachtige manier bewerkt waardoor het kastje een vintage uitstraling heeft.Dit kastje kan in de gang, hal of woonkamer gebruikt worden.

naar de website

Vintage Dressoir

(06)Ontdek de stoere robuuste meubels van het Oer Nederlandse Meubelmerk Elonora. Ook dit vintage uitziende dressoir is van Eleonora.Het betreft hier een stalen kast met acacia-houten frontjes en bovenblad.

naar de website

Eleonora TV Meubel

(06)Dit is een zwart metalen Eleonora TV meubel met een industrieel karakter.Het model van de kast met zijn strakke vormgeving valt extra op omdat de vier recht poten in het midden onder de kast is aangebracht.Behalve de twee open opbergruimtes is de kast aan beide zijden voorzien van drie opberglades.

naar de website

Dressoir Free

(06)Hier ziet U een erg mooi en zeker apart model dressoir van het Spaanse woonmerk LaForma. Het is een dressoir met een metalen onderstel en frame gecombineerd met houten laden en andere elementen.

naar de website

Dressoir Venetie

(06)Dit is een Tower-Living dressoir van wel 220 centimeter breed.Het dressoir is vervaardigd uit gerecycled teakhout met een whitewash afwerking.Het stalen onderstel benadrukt het robuuste uiterlijk nog eens goed.

naar de website

PTMD Dressoir

(06)Hier ziet U een metalen dressoir van het Robuuste Nederlandse Woonmerk PTMD. Het dressoir valt deze keer extra op omdat de deuren als een klep open gaan.De deuren zijn van glas dus het is eigenlijk ook een vitrinekast.

naar de website